Blogg

Kaos i min email box

Jag måste börja tacka för alla som skriver till mig och vill ha en valp i min kommande kull. Jätteskoj att många är intresserade och det tar jag som en komplimang 

Tänkte bara klargöra lite saker.

Jag hinner inte svara på alla mail som kommer in men jag vill förtydliga några saker.

1)  För mig så är det viktigt vad ni erbjuder valpen för hem och om ni skall bara ha den som familjehund eller att har av intresse att ställa ut eller / och träna den i något, kanske rentav vill ni tävla i någon hundsport :)

2) Hur löser ni det med passning av hunden de första månaderna när de kommer hem till sitt nya hem. Valpen är inte tränad för att vara ensam så därför vill jag höra er plan 

- Jag tror att Evitha kommer att löpa i Juli eller Augusti. så detta kommer bli höst valpar

- När hon är parad så kommer vi meddela vem som blir pappan till min kull här på hemsidan.

- När valparna är födda så kommer vi att kontakta den nya familjen och meddela om att en valp är tillgänglig. Inga valpar kan förbokas hos mig.

- Jag tar INTE emot spontana besök innan jag har bestämt mig att sälja just till er, detta pga att jag får ca 10st per vecka som bara vill komma och hälsa på. När jag bestämt att ni skall få en valp så är ni välkomna hit. Valparna måste dock vara över 4 veckor innan ni får träffa dem pga smitto risken.

 

Så ännu en gång FÖRLÅT att jag inte hinner svara på ert email //Anna-Lotta 

Bloggerska

jag
Anna-Lotta Eng

Räkneverk startades 2016-10-26

Besökare idag: 306
Denna månad: 60299
Totalt: 12648164